see veega lõikkamine on üks paras kamarajura, lõikad lahti ja lõpuks haised nagu vana peletis.(gaasi) hais on ikka päris kuradist. kõige lihtsam ja korduvalt proovitud varianat on balloonil kraan maha ja lõkkesse. sedasi saad balloonilt värvimaha mis hakkaks nagu nii hiljem kooruma ja haisust kah lahti.
paned tünni püsti ja ajad ümbruse põlevat kraami täis ja siis tuli otsa. algul viskab ehk londi ka balloonist välja kuid see on vähest aega. võid ka tünni panna lihtsalt 200l vaadi sisse ja siis ümbrus põlevat kraami täis...on isegi ehk lihtsam
ps: kui kraani (malmist) maha ei saa võid selle kuvaldaga lihtsalt koos kraega ballooni küljest minema lüüa...kartta pole siin midagi.veits "hingab" ja kõik.
korraliku bbq ahju puhul tuleb enne mõelda ja siis tegema hakkata:)...esimene vasikas läheb ikka aia taha
siim@ 3 ahju ja grilli teinud eelmine aasta...
paloonile peab jääma graan küllge,präägu nii julm lumi et see lökke tegemine on ka suht võimatu,aga ma ilmelt lasen ta ikka vett täi see ei oonud rasske lõigata,nüüd mul uus j mugav rellakas. õnneks mul ühed tuttavad käivad suveti rillimas oma tehtud ahjudegaja sain sealt ka vähe snitti,uuriks ikkagi siit ka äkki veel keegi teab nõu anda.
see veega lõikkamine on üks paras kamarajura, lõikad lahti ja lõpuks haised nagu vana peletis.(gaasi) hais on ikka päris kuradist. kõige lihtsam ja korduvalt proovitud varianat on balloonil kraan maha ja lõkkesse. sedasi saad balloonilt värvimaha mis hakkaks nagu nii hiljem kooruma ja haisust kah lahti.
paned tünni püsti ja ajad ümbruse põlevat kraami täis ja siis tuli otsa. algul viskab ehk londi ka balloonist välja kuid see on vähest aega. võid ka tünni panna lihtsalt 200l vaadi sisse ja siis ümbrus põlevat kraami täis...on isegi ehk lihtsam
ps: kui kraani (malmist) maha ei saa võid selle kuvaldaga lihtsalt koos kraega ballooni küljest minema lüüa...kartta pole siin midagi.veits "hingab" ja kõik.
korraliku bbq ahju puhul tuleb enne mõelda ja siis tegema hakkata:)...esimene vasikas läheb ikka aia taha
siim@ 3 ahju ja grilli teinud eelmine aasta...
paloonile peab jääma graan küllge,präägu nii julm lumi et see lökke tegemine on ka suht võimatu,aga ma ilmelt lasen ta ikka vett täi see ei oonud rasske lõigata,nüüd mul uus j mugav rellakas. õnneks mul ühed tuttavad käivad suveti rillimas oma tehtud ahjudegaja sain sealt ka vähe snitti,uuriks ikkagi siit ka äkki veel keegi teab nõu anda.
pärast keerad selle kraani tagasi, kui on huvi see sinna külge jätta. usu mind põletatud tünn "toorikuna" on iga kell parem kui veega lõigatud. põletatud tünniga ei teki hilisema grillimise juures ebameeldivaid lõhnu, vaid on juba puhas. ühesõnaga ...eks sa ise tead:):)
vaatan, et asi siin juba üsna kirjuks läind,ideid on äärmusest äärmusse.......aga see mootori plokist tehud gill on lahe
ni palju et mul plaan ta nagunii ää värvida siim aga oian su idee kõrva taga