Opel Omega Caravan - 2.5DTI - Rax
-
- Klubiliige
- Auto: 2.5DTI
- Has tänanud: 51 korda
- Been tänatud: 70 korda
Re: Opel Omega Caravan - 2.5DTI - Rax
Mitu nädalat seisnud, mõtlesin et ajan hääled sisse. Venitas kuidagi käima, läksin panin rehvirõhud paika ja pesen tolmu maha. Pesulas istun autosse ja aku tuli põleb. Ruttu koju tagasi enne kui tipptunni ajal tänaval seisma jääb. Lõpuks põlesid ABS, veojõud, airbag+aku.
Jätsin seisma ja proovisin uuesti, täpselt samamoodi venitas. Ei tee see seismine autole head, nüüd tuleb genekani sukelduda, ilmselt harjad otsas.
Jätsin seisma ja proovisin uuesti, täpselt samamoodi venitas. Ei tee see seismine autole head, nüüd tuleb genekani sukelduda, ilmselt harjad otsas.
56232754
- Tomzz
- Administraator
- Auto: Ainult head autod😎
- Has tänanud: 71 korda
- Been tänatud: 71 korda
jah jäta see scania kusagile vedelema parem
Old Opels Never Die,They Just Go FASTER!
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
-
- Klubiliige
-
- Klubiliige
Mõtlesin et peaks pühapäeval proovima seda geneka vahetust. Otsisin laka pealt doonori geneka üles ja võtsin linna kaasa( sest oom oli seal) ja ühe täis laetud aku. Tegin kapoti lahti, võtsin aku maha, vaatasin siit-sealt ja jõudsin järeldusele et see genekas küll enne maha ei tule kui mahlad tänavale lasen. Seda ei tohtind teha, seega mõtlesin et äkki saab ka ilma. Sain kaabli lahti ja plastik kaane ka eemale ja siis selgus et seal teistsugused harjad üldse
Toksisin suure võtmega harju et äkki kinni jäänd vms panin kõik kokku tagasi, laetud aku peale ja tuli kustus ära, juhhuu ja siis läks jälle põlema
Ega midagi, kuna esmaspäev ka vaba siis viin tööjuurde ja võtan selle geneka maha. Viisin auto ära ja esmaspäeva hommikul käisin kiirelt võtsin uued harjad( doonori genekale). Need mis seal küljes olid oleks ka kärand veel pikka aega, aga kuna see nii pask ettevõtmine siis panen ikkagi uued külge.
Korjasin siis jalust tuulekoja, visco, rihm, aku poolne tosoolilõdvik, egr üks väike lõdvik, RV pump maha, õli kopsik. Ja genekas välja ei mahu.
Pidin aku kasti seda kuhu aku kinnitus polt läheb, seda serva üles painutama, siis sain kätte.
Genekad lauapeal, võtsin siis vanalt harjad maha ja sealt tuli hunnik harja puru. Ei tea kas neid pandigi kahte sorti omega peale või on juba kellegi poolt vahetatud. Pildil paremal siis mis peal oli ja vasakul originaal Geneka vahetuseks tõsiselt vähe ruumi ikka ja mahlad tilguvad Kõik kokku tagasi, mahlad sisse ja käima, korras.
Ja ega pidama ei saanud, kuna käpp oli õline juba ja starter oli ka pagassis olemas, siis pidi selle ka ära vahetama. Kõik sujus ideaalselt kuniks jõudsin poldini mis asub täpselt kasti pealkrdi insenerid. Mitu pikendust panin kokku ja siis jääb nii lolli nurga alla et ei lähe poldile otsa. Kardaaniga hüppab ka otsast ära koguaeg. Oi plää ma sain juba kurjaks, lõpuks vasaku käega kasti küljelt näppudega kobades sain väikse kärra poldile otsa ja jeeli jeeli lahti kruvida. Tagasi läks tsipakene lihtsamalt. Krt kanalis selliseid töid ikka väga pask teha, kükitad, pool kõveras, jalad käed väsivad suht kiirelt.
Ja üks grupipilt kah lõppu.
Toksisin suure võtmega harju et äkki kinni jäänd vms panin kõik kokku tagasi, laetud aku peale ja tuli kustus ära, juhhuu ja siis läks jälle põlema
Ega midagi, kuna esmaspäev ka vaba siis viin tööjuurde ja võtan selle geneka maha. Viisin auto ära ja esmaspäeva hommikul käisin kiirelt võtsin uued harjad( doonori genekale). Need mis seal küljes olid oleks ka kärand veel pikka aega, aga kuna see nii pask ettevõtmine siis panen ikkagi uued külge.
Korjasin siis jalust tuulekoja, visco, rihm, aku poolne tosoolilõdvik, egr üks väike lõdvik, RV pump maha, õli kopsik. Ja genekas välja ei mahu.
Pidin aku kasti seda kuhu aku kinnitus polt läheb, seda serva üles painutama, siis sain kätte.
Genekad lauapeal, võtsin siis vanalt harjad maha ja sealt tuli hunnik harja puru. Ei tea kas neid pandigi kahte sorti omega peale või on juba kellegi poolt vahetatud. Pildil paremal siis mis peal oli ja vasakul originaal Geneka vahetuseks tõsiselt vähe ruumi ikka ja mahlad tilguvad Kõik kokku tagasi, mahlad sisse ja käima, korras.
Ja ega pidama ei saanud, kuna käpp oli õline juba ja starter oli ka pagassis olemas, siis pidi selle ka ära vahetama. Kõik sujus ideaalselt kuniks jõudsin poldini mis asub täpselt kasti pealkrdi insenerid. Mitu pikendust panin kokku ja siis jääb nii lolli nurga alla et ei lähe poldile otsa. Kardaaniga hüppab ka otsast ära koguaeg. Oi plää ma sain juba kurjaks, lõpuks vasaku käega kasti küljelt näppudega kobades sain väikse kärra poldile otsa ja jeeli jeeli lahti kruvida. Tagasi läks tsipakene lihtsamalt. Krt kanalis selliseid töid ikka väga pask teha, kükitad, pool kõveras, jalad käed väsivad suht kiirelt.
Ja üks grupipilt kah lõppu.
56232754
- marten127
- Klubiliige
- Has tänanud: 1 kord
Mina vahetasin enda omal põhjaalt ära ja ei olnud küll erilisi probleeme. Kliima toru oli vist aind ees mille lahti võtsin, ag kuna nagunii oli tyhi sis savi. Kõik mahlad, lõdvikud, pumbad jäid omale kohale
-
- Klubiliige
Ma ei tahtnud kliimatorusid lahti lasta, vurts sees. Aga kas põhja all stabikas ei jäänud ette? Ülevalt vaadates oli stabikas täpselt keset kusemist
Aga mulle endale tundub et mulle meeldibki hambaid läbi urruaugu parandada
Aga mulle endale tundub et mulle meeldibki hambaid läbi urruaugu parandada
56232754
- marten127
- Klubiliige
- Has tänanud: 1 kord
Stabikal tuli ka vist ja kinnitus nina küljest lahti lasta, sis sai eest ära liigutada.
- Martin
- Klubiliige
- Auto: 3.5 Bi-turbo+1,8 Omega A+1.9TDi Saab 95+Kawasaki ER-6n
- Has tänanud: 30 korda
- Been tänatud: 82 korda
See genekas küll oomi pealt pole. Sellel 3 klemmi.
53917831 Diagnost
võtmed viewtopic.php?f=23&t=13081
varuosad viewtopic.php?f=23&t=15038
tööriistad viewtopic.php?f=49&t=13534
-
- Klubiliige
Valeo genekas, ei olnud ühtegi spirkat ka peal et mitme amprine v mis. Ei tea mille jaoks 3 pinni seal, omega pistikus 2 pinni, aga pistik sobib otsa sinna ja töötab ka.
56232754
- Martin
- Klubiliige
- Auto: 3.5 Bi-turbo+1,8 Omega A+1.9TDi Saab 95+Kawasaki ER-6n
- Has tänanud: 30 korda
- Been tänatud: 82 korda
eks ta bemmi pealt peaks olema. Neil tavaliselt 120A
53917831 Diagnost
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 74 korda
Reeglina nende genekate endaga ei juhtu midagi. Mu omal vahetasime tahaotsas tablaka ära ilma genekat maha võtmata ja korras.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
-
- Klubiliige
Seda ma üritasingi teha aga oli pühapäev ja mul sellist tablakat polnud mis sinna sobiks. Muidu oli täitsa teostatav jah.
56232754
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 74 korda
Eks sulle vist meeldib jh see anaalortopeedia
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
-
- Klubiliige
Täna panin talvekad alla ära, 15 oktoober niiehknaa lubatud naelad ja ega ma teda ei kasuta ka. Kui kunagi peaks see valge ollus maha sadama siis vähemalt pill sõiduvalmis. Mustale läksid Elite Sport veljed tagasi hetkel.
Lisaks vaatasin seda koledat esitiiba ja mõtlesin et peaks doonorilt varastama, seal küll paar kriimu läbi värvi, aga vähemalt kõvasti viisakam.
Ja sellele lisaks veel peaks doonori LSD-st selle GM õli välja laskma ja MOLY õli sisse mis mustale sai ja alla panema talveks. Selle GM õliga hakkas asi ulguma mida enne ei olnud, seega usun et hea õli töötab.56232754
- Faric
- Klubiliige
- Has tänanud: 14 korda
- Been tänatud: 15 korda
Kusjuures selle starteri ülemise poldiga sain isegi jebida, eriti automaadil istub see kasti tuulutus täpselt poldi ees, just tõmbasin 2 GM 5k kasti järjest alt ja tõstuki peal sai paar isegi mahlakat sõna öeldud.
FL 2.5DTI 680TLG, FL TDS 457BCI, FL 2.2i
X5 E53 3.0D 314TNB
W202 c200 2.2TDI 099MFM
LC HJ60 27ZMJ
Plus Mõned korralikud Sierrad
X5 E53 3.0D 314TNB
W202 c200 2.2TDI 099MFM
LC HJ60 27ZMJ
Plus Mõned korralikud Sierrad