AnvarV kirjutas:Veits offtopicut ka, aga kas Rakveres ei ole tõesti ühtegi klubilist?
Pole siiani veel kohanud..
Megahabe peaks töllerdama Rakvere vahel aegajalt,aga tal kolkswageni mullivann.1 oli veel,aga sellel ka vist enam pole oomi.Kunagi oli neil kokkusaamise teema ka aqva spa juures käidi koos,aga see ka surnud.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Tü** ja ongi! , uskumatu et liigub veel ei tea kas mu pusa on veel seal alles? Tegelt värv on masinal ilus, eriti veel kui ära lakud. Sa pilte ei saaks veel rohkem teha sellest masinast? et näha mis temaga tehtud on? ka mustad tuled alles?
Mina pärnu peal ei näe peale vivaldi küll mitte kedagi suurt liikumas, ahjaa armis jääb ka vahest silma kui ta kodus on aga teised inimesed on küll kuhugi haitunud
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Sa lihtsalt liigud vähe.
Ma näen päris tihti pärnus klubilisi. Vivaldi, Armis, Omega3, 556 AUE, Tomzz ja ka teisi. Sa vaata rohken ringi. Sind ka nähtud ja isegi lehvitatud.
Westcoast kirjutas:Mina pärnu peal ei näe peale vivaldi küll mitte kedagi suurt liikumas, ahjaa armis jääb ka vahest silma kui ta kodus on aga teised inimesed on küll kuhugi haitunud
MIna olen sind sammuti näinud seda küll suve poole sindi vhel aga ikkagi.
Võib-olla tõesti lehva lehva tehakse ega siis ma pruugi alati näha kui pole just väga tuttava autoga, oome liigub küll pärnu peal suht massiliselt aga eks sa erista neist omi
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320