Jutukas
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 74 korda
Re: Jutukas
Pole mingit liigset liigutamist,kui paned,et mäleta mind aasta.Ja link pane lemmikutesse järjehoidjaribale.Marcouver kirjutas:Ma ei tea pole sada aastat k2inud, tundub raske olema see värk ja kogu kasutamine, võiks kuskil üleval olla, et sisene jutukasse kui oled oma kasutaga sisse loginud, et ei pea eraldi mingit parooli ja igast muud jama panema..juba natukese liigutamise pärast ei viitsi sinna tulla, asi võiks mugavam olla
P.S. ma ka sees praegu.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
-
- Huviline
Ma ei mäleta mismoodi ma eelmine kord sinna sain, aga seekord ei saa mitte kuidagi. Proovisin nii foorumi kasutajat kui ka seda, mis eelmine kord. Ei saa sisse. :/
jutukas täitsa töötab, sain sisse
siin lehe üleval ka bänner kui sellele vajutad ja sisse logid oma kasutajanime ja parooliga
siin lehe üleval ka bänner kui sellele vajutad ja sisse logid oma kasutajanime ja parooliga
Ega meid seal suurt ei käigi.. ulti on puudu ja veel 1-2 nägu.. siis ongi kõik ju (vähemalt tavaliselt)
-
- Huviline
cant sisse logida sinna annab veakoodiks 92.Proovin õhtul uuesti vahepeal teen kirjaklambritesti miks ei saa logida
Ma ei saa sisse klubikasutajaga ega parooliga, kõik õige aga ütleb et vale
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Hetkel: Mercedes-Benz s320