Olen ammu olnud kasutaja ja vahest ei käi pikalt siin, nüüd tulles oli mu konto th00 kustutatud , õnneks sain uuesti regada, aga miks kustutati, mul olid isegi mõned postitused
et miks siis kustutati
kasutajate kustutamine
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 74 korda
Re: kasutajate kustutamine
See küll adminnide töö,aga mingi jutt oli kuskil,et kustutati neid,kellel polnud postitusi peale oktoobrit 2012.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
noh ootame siis admini poolt ka mingit vastust, sest paljudes foorumites olen lugeja ja ei postita mõtetult palju
- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Mina tegelen selle kustutamisega veidi üle aasta juba- ca 3 kuu tagant käin kustutamas..
Kustutan eranditult ainult, neid kasutajaid, kes pole süsteemi järgi foorumis käinud aasta aega.
Väga vabandan, kui oled ekslikult sinna sisse sattunud- ei suuda ka alati kõiki 30-50nimest kontrollida, kuid siiani pole süsteem "pange pannud".
Vabandan, kui ekslikult on sinu kontoga nii juhtunud- süsteem pole lollikindel ja mina kõigest inimene.
Kontrollisin ja viimase kustutamisega(28dets13) läks ka sinu konto korstnasse- kahjuks ma tagant järgi enam kontrollida ei saa, kunas sinu viimane foorumi külastamise aeg oli.
Tervitades, CD
Kustutan eranditult ainult, neid kasutajaid, kes pole süsteemi järgi foorumis käinud aasta aega.
Väga vabandan, kui oled ekslikult sinna sisse sattunud- ei suuda ka alati kõiki 30-50nimest kontrollida, kuid siiani pole süsteem "pange pannud".
Vabandan, kui ekslikult on sinu kontoga nii juhtunud- süsteem pole lollikindel ja mina kõigest inimene.
Kontrollisin ja viimase kustutamisega(28dets13) läks ka sinu konto korstnasse- kahjuks ma tagant järgi enam kontrollida ei saa, kunas sinu viimane foorumi külastamise aeg oli.
Tervitades, CD
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time