Ma pigem panustan selle peale, et Timil seal miskit läbi, et sundjahutust ei toimi. Meil huugab ka ikka päris kenasti kuniks maha asi jahtub. Vahest harva tõuseb meilgi seier 100 kraadi juurde, aga siiani on pigem see probleem olnud siis, kui andur läbi.sonyc kirjutas:Ventikate süsteem on ühenduses süüteluku süsteemiga.Sellepärast peale süüte välja keeramist ventikad seisma jäävadki.
Tappev palavus ja mootori töö
- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Re: Tappev palavus ja mootori töö
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

Tundub,et algusaastate B omegatel see nö.sundjahutus siis ei toimi,iseenesest on see isegi halb.Vahel olen ka peale mootori seismajätmist uuesti süüte sisse jätnud minutiks-kaheks,siis on jahutusventikas oma töö ära teinud tavaliselt ja võib südamerahus auto juurest ära minna.
Aga jahh nüüd on ilmad päris soojad ja siis ükspäev linnas käies tegi sellist imetrikki(seier 100 peal ja hiljem käima pannes seier punase ala peale roninud) et ehmatas korralikult ää.Peab korra seda releede värki ligemalt tundma õppima,ehk annab süüteluku asendist hoolimatta jahutuse tööle jätta.
Aga jahh nüüd on ilmad päris soojad ja siis ükspäev linnas käies tegi sellist imetrikki(seier 100 peal ja hiljem käima pannes seier punase ala peale roninud) et ehmatas korralikult ää.Peab korra seda releede värki ligemalt tundma õppima,ehk annab süüteluku asendist hoolimatta jahutuse tööle jätta.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
- Anz69
- Huviline
- Has tänanud: 36 korda
- Been tänatud: 25 korda
mul oli enne sama probleem et linnas koguaeg oli 100ja peal, aga ma vahetasin termostaadi uue vastu välja ja nüüd kõik ideaalne, vahepeal korra jõuab sajani kui kohapeal seista aga sõites mitte kunagi.
niiet probleem võib ka selles olla et termostaat pole lõpuni avatud. muidugi kindel pole kas sul see probleem on.
ja minu autol pole seda süsteemi et peale seismajätmist vendid töötaksid.
niiet probleem võib ka selles olla et termostaat pole lõpuni avatud. muidugi kindel pole kas sul see probleem on.
ja minu autol pole seda süsteemi et peale seismajätmist vendid töötaksid.
Vectra GTS 2.0T 2004' [131AVS]
Omega 3.2 vagun 2001' [498THS]
Diisliga köetakse maja ning küntakse põldu, bensiiniga sõidavad autod
Omega 3.2 vagun 2001' [498THS]
Diisliga köetakse maja ning küntakse põldu, bensiiniga sõidavad autod

Mul 94 aasta B Omegal(2.0 bens) töötas sundjahutus kui mootor väga kuum ja ka praegusel 98 aasta B Omegal(3.0 bens) töötab sundjahutus kui süüde väljas ja mootor üle norm temp.Tim kirjutas:Tundub,et algusaastate B omegatel see nö.sundjahutus siis ei toimi,iseenesest on see isegi halb.Vahel olen ka peale mootori seismajätmist uuesti süüte sisse jätnud minutiks-kaheks,siis on jahutusventikas oma töö ära teinud tavaliselt ja võib südamerahus auto juurest ära minna.
Endal mul 96a ja peale pikemat palavaga sõitu ka 10-20 sek veel vendikad uurgavad.