K: kuupäev kompuutri peal.
K: kuupäev kompuutri peal.
Mure selline, et kuupäeva näitab ekraanil vahel harva. Enamasti on seal kuupäeva kohal tühi koht. Ehk oskab keegi juhatada, mida ja kust otsida/parandada. Kui üldse saab parandada.
Omega 2.0 100kw ´94
Chrysler Grand Voyager 3,8 AWD ´97
Re: K: kuupäev kompuutri peal.
Kui ma ei eksi, siis see tuleb sellest, et sul pole originaalmakk sees. Muidu ta vist maki töötamise ajal peaks tolle infot kuvama.
See on küll õige, et makk pole originaal. Aga kas see ajab kompuutri nii segi, et vahel täitsa suvalisel hetkel tekib kuupäev ja siis mingil suvalisel ajal kaob jälle ära?
Omega 2.0 100kw ´94
Peaks olema nii et kui süütae sisse keerad siis näitab kuupäeva aga nii kui maki järgi lülitad siis kaob eest... Mul sama asi aga pole viitsind süveneda- arvan et selle saab ette ka jätta. Äkki keegi teab aidata?!
lood ni et mul on kaks omegat ja mõlemal uus makk see ja ühel kaub kuupäev siis ära kui maki sisse lülitan,aga teisel on kogueg kuupäev ees.aga ei tea kuidas sest teisel omegal oli makk juba ostes ära vahetatud.järelikult siis ikka kuidagi saab selle kuupäeva sinna ette jätta.pole aega vaadata olnud et kuidas see käib aga kui järgi uurin siis annan teada
Sülearvutite remont ja hooldus.
Sõiduautode diagnostika.
NB.Mind saab kätte ainult helistades.56975144
Sõiduautode diagnostika.
NB.Mind saab kätte ainult helistades.56975144
mul küll facelift masin, aga raadio originaal. kuupäeva näitab ainult siis, kui raadio välja lülitatud, kui sisse lülitad, siis kaob kuupäeva, asemele tulevad raadio kanalid.
Kui sinine (antenni) juhe maki küljest lahti ühendada, siis näitab kogu aeg kuupäeva. Samas ei lülitata siis sisse ka võimendit (parema varustusega mudelitel selline asi juba tehases külge kruvitud).
Proovisin järgi ja nii ongi. Varem ei leidnud mingit seost aga nii tõesti on, et kui maki järgi lülitan siis kaob kuupäev ära.Toi kirjutas:Peaks olema nii et kui süütae sisse keerad siis näitab kuupäeva aga nii kui maki järgi lülitad siis kaob eest... Mul sama asi aga pole viitsind süveneda- arvan et selle saab ette ka jätta. Äkki keegi teab aidata?!
Peab proovima seda sinist juhet. Mingit võimendit minu autol ei ole(minu teada). Aga kust alates hakkab "parema varustusega mudel"?opelist kirjutas:Kui sinine (antenni) juhe maki küljest lahti ühendada, siis näitab kogu aeg kuupäeva. Samas ei lülitata siis sisse ka võimendit (parema varustusega mudelitel selline asi juba tehases külge kruvitud).
Omega 2.0 100kw ´94
Võimendi olemasolule peaksid viitama Bose supakad tagaaknalaua sees, võimendi ise asub tagavararatta ees oleva pleki vasakul küljel, faceliftil vist aknalaua all. Eelnev jutt puudutab sedaani, universaali kohta ei tea.nibiru kirjutas:Mingit võimendit minu autol ei ole(minu teada). Aga kust alates hakkab "parema varustusega mudel"?
Auto juhtmed mis maki pistikusse tulevad. Vot selle pistiku küljes on punavalge juhe. Lõika see juhe läbi, isoleeri juhtmed ära ja näitab kuupäeva kui raadio töötab. Kui tahad siis ka kuupäeva näha kui ilma süüteta, s.t. võtme acc asendis on siis vajuta displei nuppu, ükskõik kumba. Selle juhtmealt saab ka antenni võimendi saab sealt voolu.