2002a Omega 2,5d aut. turbo remont?

Kõik asjad mis on seotud mootoritega nii diisel kui bensiin ja gaas.
Vasta
poodo

2002a Omega 2,5d aut. turbo remont?

Postitus Postitas poodo »

Kuskilt turbo juurest ajab õli välja. Kas see tähendab et turbo õhtal? Jagage tarkust kuhu minna kontrolli/remonti ? Opelaasi mehed ütlesid et kui ajab õli välja siis raudselt turbo remont ja remondi maksumus ca 12000 eek :(
Kasutaja avatar
kait
Huviline
Postitusi: 403
Liitunud: 08 Mai 2006 10:11
Asukoht: Tallinn

Re: 2002a Omega 2,5d aut. turbo remont?

Postitus Postitas kait »

Selle raha eest peaks tutika turbo saama.

Aga kontrolli, et turbo õhu lõdvikute vitsad oleks korralikult kinni, tavaliselt lekib sealt vahelt ja see ei tähenda kohe turbo vahetust. Fakt on see, et kõik mitte-uued turbod lekivad pisut õli sisselaskesse. Kui sul mootori ebaloomuliku õli kadu ega suitsemist pole siis pole veel muretsemiseks põhjust. Igaks juhuks tasuks üle kontrollida turbo võlli lõtkud.

Aga kui 12000.- rahakotti olulisel määral ei tühjenda, siis võiks ära vahetada.
poodo

Re: 2002a Omega 2,5d aut. turbo remont?

Postitus Postitas poodo »

Soovitage kohta kuhu saaks auto viia et vaadata üle turbo võlli lõtk ja voolikud. Ise suurem mehhaanik ei ole ja pole ka garaazi kus muterdada.
sipelga14
Huviline
Postitusi: 81
Liitunud: 21 Jaan 2010 09:54
Asukoht: Viljandi linn

Re: 2002a Omega 2,5d aut. turbo remont?

Postitus Postitas sipelga14 »

ei hakka uut teemat tegama,kirjutan siis siia teemasse.oskab keegi vähe täpsemini seletada et kuidas seda võlli lõtku ise kodus kontrollida kõige lihtsamini ja palju selleks lammutama peab.mul nimelt ka need õhu lõdvikud seest vähe õlised,ja õlivahetusest õlivahetuseni pean kuskil liitri juurde valama.aga mul seisab garaazis teine mootor veel ja seal turbo peal,ei ole seda lähemalt uurinud,aga peaks üle vaatama et äkki on korralik,siis vahetaks ära.jutt läks nüüd küll pikaks aga loodan et saite aru:)
Sülearvutite remont ja hooldus.
Sõiduautode diagnostika.
NB.Mind saab kätte ainult helistades.56975144
Vasta