Veakoodide kustutamine?

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
iff7

Veakoodide kustutamine?

Postitus Postitas iff7 »

Kuidas kustutada veakoode?Lihtsalt aku klemmi eemaldamine ei andnud mingit tulemust.Klemm oli maas terve päeva ,kuid ei midagi.Ühe teise autoklubi foorumist lugesin,et veakoodide kustutamiseks tuleks akult mahavõetud klemmid omavahel ühendada.Kas on loogiline ja kas see midagi tuksi ei keera.
Kasutaja avatar
kait
Huviline
Postitusi: 403
Liitunud: 08 Mai 2006 10:11
Asukoht: Tallinn

Re: Veakoodide kustutamine?

Postitus Postitas kait »

Ühendad diagnostikaseadme ja valid "Erase" 8)
Taies

Re: Veakoodide kustutamine?

Postitus Postitas Taies »

kait kirjutas:Ühendad diagnostikaseadme ja valid "Erase" 8)
Aga kui ei ole võtta diagnostika seadet, ja lähim seadet omav mees asub kaugel??? Kas on võimalik ka kuidagi muudmoodi, nagu eelmainitud nipid???
Endal sama probleem, kompuuter näitab, et õli on vähe ja klaasipesuvedelikku on vähe kuid sai just tehtud õlivahetus ning klaasipesuvedelikku juurde valatud ning näitab ka, piduriklotsid on kulunud kuid see nii ei ole.
Oleksin väga tänulik edasi aitava info eest.
eedu32
Huviline
Postitusi: 310
Liitunud: 29 Nov 2007 22:43
Asukoht: Lõuna-eesti
Kontakt:

Re: Veakoodide kustutamine?

Postitus Postitas eedu32 »

Millel sa neid veakoode kustutad kui auto korras pole miskeid vea koode. Airbagi sa kustutada ei saa see diagnostika rida. Pardakompuutri vead ei olene küll kustutamisest need näitavad ikka reaalsust et kas on viga sees või mitte. Pigem ikka vahetasid piduriklotsid aga jätsid anduri vana või on juhe katki , klaasipesu on nii et kas ikka vet ei ole või on kuskil miski kala juhtmetes neid asju ei ole võimalik kustutada pigem keelata nende näitude kuvamine
Taies

Re: Veakoodide kustutamine?

Postitus Postitas Taies »

Selge asun andureid kontrollima. Aga oskate öelda, kus asub õlikoguse andur??? Ning kas piduriõli andur võib lüüa kompuutrisse veateate "Oelmangel"??? Küsin kuna avastasin eile, et piduriõlipaagi korgi küljes oleval anduril juhtmed katki.
Olen nii värske omega omanik, et ei jaga neist autodest veel niipalju :oops:
Vasta