kütusekulu omega 2.0 100kw
kütusekulu omega 2.0 100kw
Miks mu omega külma mootoriga ala 4-5 liitrit rohkem rüüpab? ja miks üleüldse omega mootorid nii janused on? Mitte,et mulle see ei istuks vaid just huvi pärast küsin,et mis seal mootori ehituses teisiti et võrreldes teiste mootoritega ta on janusem:)
Loodan,et saate aru nüüd.
Loodan,et saate aru nüüd.
Viimati muutis reno3, 05 Dets 2011 20:09, muudetud 1 kord kokku.
Re: Ikka see kütusekulu
Mitte midagi ei saa sinu jutust aru, ega sellest, et mis autoga tegu..
Pealkiri võiks ka parem olla.
Pealkiri võiks ka parem olla.
Re: kütusekulu omega 2.0 100kw
No kui eelminekord tankisin 15 liitrit siis maha sain sõidetud 80 km linnavahel ja ökonoomset sõitu(külma mootoriga)
Aga nüüd olen igakord lasknud autol vaikselt 10 minutit tiksuda ja 8 liitriga 55km linnavahel..vot selline combo
Aga nüüd olen igakord lasknud autol vaikselt 10 minutit tiksuda ja 8 liitriga 55km linnavahel..vot selline combo
forum/viewtopic.php?f=18&t=1335" onclick="window.open(this.href);return false; siin pikk arutelu,kui palju kellegi masin rüüpab.
Mõned päevad tagasi,enda masina comput huvipärst näppides näitas 8.9 keskmiseks kuluks.
See et "üleöö" bensiinikulu suurenes võib vabalt mingi elutähtsa anduri rikkest tuleneda,eluea ära elanud küünaldest-juhtmetest või kehva kvaliteediga bensiinist.
Mõned päevad tagasi,enda masina comput huvipärst näppides näitas 8.9 keskmiseks kuluks.
See et "üleöö" bensiinikulu suurenes võib vabalt mingi elutähtsa anduri rikkest tuleneda,eluea ära elanud küünaldest-juhtmetest või kehva kvaliteediga bensiinist.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Juhtmed ja küünlad vahetasin 20000 km tagasi..kui thti oleks soovitatav neid vahetada üldse? ja eks siis vist peab diagnostikas ära käima vb leidub mõni viga;)
Minu viimaste Omegate kütuseseierid on suht aiateibaid näidanud ja mina seda küll kütusekulu arvutamisel aluseks ei võtaks.
Mille järgi sa siis seda bensiinikulu veel vaatad,kui mitte seieri järgimartin83 kirjutas:Minu viimaste Omegate kütuseseierid on suht aiateibaid näidanud ja mina seda küll kütusekulu arvutamisel aluseks ei võtaks.

20000km süüteküünaldele pole midagi hullu,mina vahetan süüteküünlaid umb. üle aasta.Läbisõitu tuleb ~50 tuh.km.
Nt.vigane lambda andur võib sellist asja põhjustada.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Olge lepsis ma ei tea ma pole süüteküünlaid mingi 2 pluss aastat oma mv6 vahetanud ja hetkel kõik tibens tobens, keskmine 11 lidro linnasõidud enamasti, maanteel paagiga vurasin üle 1000km kui tartu motoshowle läksin (maantesõit, mõned linnad kah)
Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Lambda..võimalik aga täna hommikul nt suri mul sõidu aeg lambist välja (aasta tagasi tegi sama nalja aga rohkem pole teinud) ja paar korda olen tähendanud ka mootori tuld põlemas armatuuris kuid see põleb ka nii nagu jumal juhatab.. hämming!
reno3 kirjutas:Lambda..võimalik aga täna hommikul nt suri mul sõidu aeg lambist välja (aasta tagasi tegi sama nalja aga rohkem pole teinud) ja paar korda olen tähendanud ka mootori tuld põlemas armatuuris kuid see põleb ka nii nagu jumal juhatab.. hämming!
veakoode pole?
Kus ma seda peaksin väja lugema? ei löö mulle kusagil mingeid numbreid või asju ette
Tim, ma ei viitsi hetkel uurida, kas sõidad uuema või vanema autoga. Uuemate puhul jah võib see seier suhteliselt täpselt näidata ja sa võid selle järgi ka umbkaudseid kütusekulu arvutusi teha. Vanemate autode, õigemini Opelite puhul, on kütuseseieri ainuke ülesanne tõusta ja langeda, mingist täpsusest me seal rääkida ei saa ja seda olen ma oma viimastel Omegatel täheldanud. Näiteks eelmise Omegaga, kütuse seier langes kõige alumisele tasemel, ehk siis täitsa nulli. Võtsin Võrus tanklast 10 liitrit kütust kaasa ja panin Tartu poole ajama, et näha, kaugele ma jõuan. Krt, peaagu tagasi Võrru jõudsin, seega ca 110 km. Et siis kui seierit uskuda, kuidas see võimalik peaks olema? Paar Omegat tagasi oli juhus selline, et kui paak oli täis, oli ka seier ilusti üleval, kui aga seieri järgi alla 20 liitri sees oli, langes ka seier lihtsalt nulli.
Reno, uuri siit foorumist kirjaklambri diagnostika teemasid. Koduste vahenditega on võimalik teada saada, mis su autol häda on. Lisaks on aegajalt kasulik ka proffidel lasta diagnosti teha, sest see on hämmastav, kui palju tänapäeva seadmed võivad sinu auto kohta infot anda. Ja ma ei räägi lihtsalt veakoodide lugemisest.
Reno, uuri siit foorumist kirjaklambri diagnostika teemasid. Koduste vahenditega on võimalik teada saada, mis su autol häda on. Lisaks on aegajalt kasulik ka proffidel lasta diagnosti teha, sest see on hämmastav, kui palju tänapäeva seadmed võivad sinu auto kohta infot anda. Ja ma ei räägi lihtsalt veakoodide lugemisest.
uurisin pikalt laialt seda kirjaklambri asja ja mõtlesin,et parem viin ikka diagnosti..las need tulikese vilkumised jääda:)