K: jahutussüsteemi mure 2.0 100kw
K: jahutussüsteemi mure 2.0 100kw
autoks 95 aasta omega ja kiire küsimus siis selle kohta et mis tempi tavaliselt näitab näidikuteplokis temperatuuri näidik?, endal on 85 peal. nii ta oli suvel sõites ja on ka praegu sõites, sellise vahega ainult et suvel oli ventikas otseühendatud ja jahutas koguaeg, praegu ühendasin pistiku taha ära ja arvan ise et ei tööta radika küljes see andur mis annab mõista ventikale millal on aeg tööülessandeid täitma hakata. hetkel ilmadega kui kohapeal käib siis tõuseb üle 90, linnavahel liigeldes oli ka 90 kanti, keema pole läind.
et huvitabki kas on normaalne et näitab sõites 85, kui ei, kust viga otsida???
et huvitabki kas on normaalne et näitab sõites 85, kui ei, kust viga otsida???
Re: K: jahutussüsteemi mure 2.0 100kw
Siin vastavat juttu.
forum/viewtopic.php?f=18&t=5331&p=47843#p47843" onclick="window.open(this.href);return false;
forum/viewtopic.php?f=18&t=5331&p=47843#p47843" onclick="window.open(this.href);return false;
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
saan aru et andurid, kuid missugune andur on milleks mõeldud seal, üks all, teine peal. ja samas seal pole kirjeldatud seda et temp sõites maanteel nt 85kraadini läeb, kas vigane termostraat???
samas tundub et termostraati on alles vahetatud, korpus paistab uuevõitu ja väga puhas mul sel.kaupok kirjutas:saan aru et andurid, kuid missugune andur on milleks mõeldud seal, üks all, teine peal. ja samas seal pole kirjeldatud seda et temp sõites maanteel nt 85kraadini läeb, kas vigane termostraat???
Kui tundub uuevõitu ja puhas, siis ära seda veel puutu.kaupok kirjutas:samas tundub et termostraati on alles vahetatud, korpus paistab uuevõitu ja väga puhas mul sel.
Minu autol on üle 90 tsipake ja ei kee.
Jutt siis jahutusradika küljes olevates termoanduritest.kaupok kirjutas:saan aru et andurid, kuid missugune andur on milleks mõeldud seal, üks all, teine peal.
2andurit on siis kui masinal kliima süsteem,jahutusradika jahutusventilaatoril on 2 kiirust+veel kliima radika vent.
Kui temp.seier kellal näitab töösoojal mootoril 85´c,siis seda on vähe. 90´c on norm või siis veidi rohkem.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
kaks andurit jh, üks all, ja teine üleval, ülemise anduri juhtmed olid kokku ühendatud, siis ventilaatorid töötasid. ventikaid on ka kaks tk, üks ees teine mootori pool, ja radikaid kaks, nagu ma aru olen saand üks siis selle konditsioneeri oma.
kuidas ma üldse kindlaks teen kas mul on kont või kliima, pigem konditsioneer vb, pump ka olemas seal aga sellel ei jookse rihm pealt praegu, on pandud lühem rihm.
mul näitab jh 85 umbes sel kellal, 90 läheb siis kui kohapeal on käinud veidi. ei tea miks sõites aint 85, äkki selle anduri viga mis tempi määrab/mõõdab
kuidas ma üldse kindlaks teen kas mul on kont või kliima, pigem konditsioneer vb, pump ka olemas seal aga sellel ei jookse rihm pealt praegu, on pandud lühem rihm.
mul näitab jh 85 umbes sel kellal, 90 läheb siis kui kohapeal on käinud veidi. ei tea miks sõites aint 85, äkki selle anduri viga mis tempi määrab/mõõdab
-
- Huviline
- Been tänatud: 2 korda
mu oomil langes tenperatuuri seier siis ,kuivahetasin veepumba.ennem näitas seiier92c aga nüüd veits alla90c.
minul on jahutus temp seier 90 kraadist järgmine kriips ülevalpool ja seal ta on ka igasuguse ilmaga. aegajalt jahutab ennast ventiga ja isegi siis ei lange seier.