tühikäik puudu

Kaasa arvatud kütusekulu ja muu tehniline jutt
Vasta
omegacd

tühikäik puudu

Postitus Postitas omegacd »

Tere, mure selline et eile siis hakkas selline probleem pihta järsku et päeval autot käivitades, ei taha käima minna ja tühikäiku pole üldse... Käima saab siis kaasipedaali jõnksutades ja jalga pedaalilt ära võtta ei saa, muidu kohe sureb välja.. Enne eilsest töötas tühikäik ideaalselt, et maitea nüüd läks järsku külmaks ja ehk teeb külm liiga millegile näiteks tühikäigumootorile ? sest mingi 20 km sõitsin siis hakkas tööle tühikäik jälle ilusti, aga peale ööläbi seismist on jälle sama probleem... et keegi oskab aidata ?

1994 omega b 2.0 100 kw
JunZuu1991

Re: tühikäik puudu

Postitus Postitas JunZuu1991 »

tühikäigu mootor sitane vb, ei taha külmaga hästi liikuda...
veojõukontrolli sellel pole vist jh?
erks932

Postitus Postitas erks932 »

gaasi pedaali asendi anduriga peaks pidi vist mingi selline jama tulema..
JunZuu1991

Postitus Postitas JunZuu1991 »

ei see vaevalt nüüd segab...
jullo

Postitus Postitas jullo »

tühikäigu mootoris külmub karterituulest tulev soga ära ja see ei suuda enam tühikäiku kontrollida. Minu Omegal iga-aastane protseduur, et tühikäigumootor ja tuulutusvoolikud ära puhastada. Ja see düüs ka kuhu peenem voolik külge laheb. Siis käib jälle normilt.
erks932

Postitus Postitas erks932 »

veakoodi ple ?? :roll:
omegacd

JunZuu1991 kirjutas:tühikäigu mootor sitane vb, ei taha külmaga hästi liikuda...
veojõukontrolli sellel pole vist jh?
veojõukontrolli pole jah.
omegacd

jullo kirjutas:tühikäigu mootoris külmub karterituulest tulev soga ära ja see ei suuda enam tühikäiku kontrollida. Minu Omegal iga-aastane protseduur, et tühikäigumootor ja tuulutusvoolikud ära puhastada. Ja see düüs ka kuhu peenem voolik külge laheb. Siis käib jälle normilt.
jah ma ise loodan ka et asi vaid mustuses ja saab puhastades ehk paremaks, et homme peaks üle vaatama
omegacd

erks932 kirjutas:veakoodi ple ?? :roll:
ma pole diagnosti teinud praegu veel jah.
Vasta