Mure: Geneka rihma pinguti

Kaasa arvatud kütusekulu ja muu tehniline jutt
Vasta
Ahto

Mure: Geneka rihma pinguti

Postitus Postitas Ahto »

Tere

Mure selline et korraga hakkas vilkuma laadimis tuli, peatudes kapoti all yli lõtv geneka rihm

tegin ka pildi http://www.ragin.ee/pinguti.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

endale tundus et puudu on pingutilt miski jupp.........?

kui keegi saab aru, kus on jama ja kuda seda lahendada

tänan ette

auto on omega 97 100kw 2.0 ecotec

Ahto
vivaldi
Huviline
Been tänatud: 4 korda

Re: Mure: Geneka rihma pinguti

Postitus Postitas vivaldi »

Rullikk ise puudu.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
Ahto

Postitus Postitas Ahto »

ei tea kas peaks olema nii??

http://www.ladu24.ee/img/pics/0151/0848601.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

tundub vist jah et midagi on puudu

a mis krdi moodi see sealt kaotsi on läinud...

ei tea kas peaks kogu asja uue ostma voi piisab selle mutri lahti keeramisest ja rulliku panemisest?

Ahto
kaupok

Postitus Postitas kaupok »

Uus rullik osta, mul lendas koos selle kinnitiga, rulli ostsin uue, maksis 12€ raha.
mutter lahti ja uus rull otsa, koos ostes on juba hind.
ChrisDian

Postitus Postitas ChrisDian »

Allikat, kust ma selle sain, ma mainima ei hakka, aga ostsin ka kunagi odava rulliku, maksis oma 330 krooni too aeg. Vana tegi häät juba, seepärast otsustasin toona välja vahetada. Ma nendest rullikutest suurt midagi ei teadnud, sellepärast ei teind ka lugu sellest, et seal väike lõtk sees oli. Mul on auto hädapärast, vägapalju seda ei kasuta, aga uus rullik kestis vähem kui kaks aastat, ligikaudu 20 000 km, ja jättis auto teeäärde, üks hetk lendas lihtsalt juppideks. Nüüd ostsin originaali 50 euroga. kuskilt lugesin, et garantii sellel 4 aastat. Veidi julgem on sõita. Aga mul on v6, mul plastrull mitte nagu see, mis pildil. Mis ma tahtsin öelda, hoia silm peal kui odavamat teed lähed:)
Vasta