Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
Too on kilp ikka 

ovetegemised.wordpress.com
-
- Huviline
sigullil on valu all ja ei mäleta küll, et selline sigull 30a tagasi olemas olnud juba tehasest!
ja numbrid jne jutud olid teised sel ajal ja antud parklat on asfalteeritud jne ma usun midagi laadset, et 30a ta kindlasti puutumata ei ole.

ja numbrid jne jutud olid teised sel ajal ja antud parklat on asfalteeritud jne ma usun midagi laadset, et 30a ta kindlasti puutumata ei ole.
Kevad võib tulla. Minu autol suverehvid all 

Valudega nõustun, kuid Vaz 2105 hakati tootma 1980aOmega Sport Packet kirjutas:sigullil on valu all ja ei mäleta küll, et selline sigull 30a tagasi olemas olnud juba tehasest!![]()

Kuid jah 25a on usutavam, et pole sõitnud

Nr olid ju ikka veneajal sellised, kui nüüd meenutada oma lapsepõlveaegu ning muhku mis mul on ja sellel samat tüüpi nr küljes.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

- AnvarV
- Üldmoderaator
- Has tänanud: 12 korda
- Been tänatud: 28 korda
Streetrace.orgist tsiteerides:
Iff kirjutas:Mu 05l olid sarnased veljed, 83 v 84aastast.PRIMO kirjutas:need veljed küll 30 aastat vanbad pole seal :bs
- raudpats0
- Huviline
- Has tänanud: 23 korda
- Been tänatud: 15 korda
export versioon siks paistab olema. velje seda igatahes näitavad.läksid sellised alla masinatele mis pidid minema balkanile või suurbritanniasse. ja numbrid on nõukaaja viimane põlvkond.
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
sõbrad kas keegi teab pärnu uue drift mtü kohta miskit kes sierradega majandavad... ma lugesin nende lehte kyll aga kadus kuskile ära... ja nimelt tahaks neile suuremas koguses rehve ära anda... et kes teab midagi nende kohta vms või tulge viige ise minema 

Seega ootame kiirelt pilte ja juttu.AnvarV kirjutas:Täna juhtus see, et ostsin kolmanda omega.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
- Tomzz
- Administraator
- Auto: Ainult head autod😎
- Has tänanud: 70 korda
- Been tänatud: 73 korda
B omega ?vivaldi kirjutas:Seega ootame kiirelt pilte ja juttu.AnvarV kirjutas:Täna juhtus see, et ostsin kolmanda omega.
Old Opels Never Die,They Just Go FASTER!
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
..ee.. Trustil rahad sis otsas selle omega turbotamisega.. aga.. ega ta niikuinii alguses wägakirwest hinda selle eest hakkab nõudma..Jürts kirjutas:Ma arvan,et varsti tekib ehk võimalus valmis auto osta trusti käest...Westcoast kirjutas: ainult mis puudu on on turbo vilin seega tuleb trusti kätte oom anda

Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa! -Al Bundy - Ameerika perepea.
facebookis pilt juba olemas https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 4783_n.jpg Se ma arvan:) 

- AnvarV
- Üldmoderaator
- Has tänanud: 12 korda
- Been tänatud: 28 korda
See jah. Aga teema tegin streetraci ainult, sest see omega saab romurallil surma!
Siit ka üleskutse, kui keegi tahab mingeid osasid mis sõitmist ei sega, saab tasuta omale!
V.a esituled, mis natukene maksavad.
96 aastast omega.
Siit ka üleskutse, kui keegi tahab mingeid osasid mis sõitmist ei sega, saab tasuta omale!
V.a esituled, mis natukene maksavad.

96 aastast omega.
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Raha küll otsas pole,lihtsalt eluga tuleb edasi minna,ja uus projekt käsile võtta,kui 1 valmis on.Näiteks seisab tal hoovi peal heas korras calibra,mis oli varem mv-6 motoga tagaveoline,ehk tuleb sinna mingi V8 vahele vms.Mis hinda puutub,siis eks igaüks ise otsustab,palju küsib ja ega ta igasugustele tilganäppijatele ei müü ka kindlasti ja selles oomis on vana ainult plekid,muu sisuliselt kõik uus.Aga eks sa oota siis seda leebumist,loodan,et ta sulle seda ei müü anyway.mugavus kirjutas:..ee.. Trustil rahad sis otsas selle omega turbotamisega.. aga.. ega ta niikuinii alguses wägakirwest hinda selle eest hakkab nõudma..Jürts kirjutas:Ma arvan,et varsti tekib ehk võimalus valmis auto osta trusti käest...Westcoast kirjutas: ainult mis puudu on on turbo vilin seega tuleb trusti kätte oom andaostmisega ei tasu rutata.. ajapikku ta leebub ja hind normaliseerub.. tegemist ikkagi wana oomegaga..

Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Ma arvan,et varsti tekib ehk võimalus valmis auto osta trusti käest...
[/quote]
..ee.. Trustil rahad sis otsas selle omega turbotamisega.. aga.. ega ta niikuinii alguses wägakirwest hinda selle eest hakkab nõudma..
ostmisega ei tasu rutata.. ajapikku ta leebub ja hind normaliseerub.. tegemist ikkagi wana oomegaga..
[/quote]
Raha küll otsas pole,lihtsalt eluga tuleb edasi minna,ja uus projekt käsile võtta,kui 1 valmis on.Näiteks seisab tal hoovi peal heas korras calibra,mis oli varem mv-6 motoga tagaveoline,ehk tuleb sinna mingi V8 vahele vms.Mis hinda puutub,siis eks igaüks ise otsustab,palju küsib ja ega ta igasugustele tilganäppijatele ei müü ka kindlasti ja selles oomis on vana ainult plekid,muu sisuliselt kõik uus.Aga eks sa oota siis seda leebumist,loodan,et ta sulle seda ei müü anyway.
[/quote]
..
.. 

..ee.. Trustil rahad sis otsas selle omega turbotamisega.. aga.. ega ta niikuinii alguses wägakirwest hinda selle eest hakkab nõudma..

Raha küll otsas pole,lihtsalt eluga tuleb edasi minna,ja uus projekt käsile võtta,kui 1 valmis on.Näiteks seisab tal hoovi peal heas korras calibra,mis oli varem mv-6 motoga tagaveoline,ehk tuleb sinna mingi V8 vahele vms.Mis hinda puutub,siis eks igaüks ise otsustab,palju küsib ja ega ta igasugustele tilganäppijatele ei müü ka kindlasti ja selles oomis on vana ainult plekid,muu sisuliselt kõik uus.Aga eks sa oota siis seda leebumist,loodan,et ta sulle seda ei müü anyway.

..

Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa! -Al Bundy - Ameerika perepea.