Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
Ise kasutan punast ja soovitan ( välp on ka pikem kui sinisel ja rohelisel )
Nii ta on jahh,punane lihtsalt kallim aga pikemas perspektiivis tasub end ära,kui just niisama välja ei lekifckernu kirjutas:Ise kasutan punast ja soovitan ( välp on ka pikem kui sinisel ja rohelisel )

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Eile tegime sõbraga liha, kesvamärjukest ning head tuju ja imetlesime show mõttes tema naabri hoovis toimuvat. Nimelt langetati seal ohtlike puid. Ma südamest loodan, et need vennikesed ei tegele mingi firmana
Me juba kaugelt diagnoosisime ära vähemalt 10 viga, mis ta saagides tegi. Idee oli neil hea, et koormarihm ladva ümber ja teine alt sikutab õigesse suunda, kuid seal oli kaks suurt viga. Esiteks saemees ei teadnud vist üldse, et kuidas teha õiget lõiget puu suunamiseks ning koormarihma oleks ka pidanud panema jõu mõttes ikka kõvasi ülespoole, mitte saetava koha juurde
Igatahes oleksid nad ühe haava meile napilt selga lasknud ja siis otsustasime järgmise katsetuse linti võtta, Jackpot -

Igatahes oleksid nad ühe haava meile napilt selga lasknud ja siis otsustasime järgmise katsetuse linti võtta, Jackpot -
ovetegemised.wordpress.com
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Tea,kas meil peale SvenN veel idavirus omegamehi on? Või peame Sveniga kahekesi kokuka korraldama? 

Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Pärnu kandis mõni diislispets ka asub, kelle juurde julgeks auto kontrolli viia?
- AnvarV
- Üldmoderaator
- Has tänanud: 12 korda
- Been tänatud: 28 korda
Jürts kirjutas:Tea,kas meil peale SvenN veel idavirus omegamehi on? Või peame Sveniga kahekesi kokuka korraldama?
oleneb ajast. Vb tulen ka l-virumaalt kohale.

kusjuures ma ise olen ka selle peale mõelnud kas peale minu ka oomi mehi siinkandis on. kokkutulekud alati nii kaugel või mina tööl.
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
Siis pole muud,kui peame kaksi hessis peo maha pidamasvenN kirjutas:kusjuures ma ise olen ka selle peale mõelnud kas peale minu ka oomi mehi siinkandis on. kokkutulekud alati nii kaugel või mina tööl.

Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
nujah. siinkandis neid omegaid on veel a keegi pole klubist, olen seepand küll aga huvi ei tunta. samas küsimus ka ,et kas see aasta keegi klubist autoga ka tuahamäele motokrossi tuleb ka vaatama.Jürts kirjutas:Siis pole muud,kui peame kaksi hessis peo maha pidamasvenN kirjutas:kusjuures ma ise olen ka selle peale mõelnud kas peale minu ka oomi mehi siinkandis on. kokkutulekud alati nii kaugel või mina tööl.
Omega tegi ka täna väikse näpuliigutuse

- Tomzz
- Administraator
- Auto: Ainult head autod😎
- Has tänanud: 70 korda
Kes oskab öelda kas VIN koodi järgi saab ka värvikoodi välja uurida? Või oskab keegi aitada mis värvi kood mu mv6 l on ? (Pilti näeb teemas)
Old Opels Never Die,They Just Go FASTER!
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
Kas uksepeal paremal ees kirjas pole? või kapoti all?
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Hetkel: Mercedes-Benz s320
- Tomzz
- Administraator
- Auto: Ainult head autod😎
- Has tänanud: 70 korda
Siis ma ei kysiks;-) kui oleks
"
"
Old Opels Never Die,They Just Go FASTER!