K: väike mure mootoriga.
K: väike mure mootoriga.
Selline probleem on.
autoks 98a. 2.0 100kw
Kui külmalt auto käima panna siis käib nagu traktor. Jõudu ka ei ole eriti kohalt minnes. aga kui lasta mootoril natukene soeneda siis kaob see jama ära. Vahepeal on sooja mootoriga ka nii, et paned käima on selline jama natukene aega.
See viga tulnud hiljuti. Oskab ehk keegi midagi soovitada, et mida kontrollida vms?
autoks 98a. 2.0 100kw
Kui külmalt auto käima panna siis käib nagu traktor. Jõudu ka ei ole eriti kohalt minnes. aga kui lasta mootoril natukene soeneda siis kaob see jama ära. Vahepeal on sooja mootoriga ka nii, et paned käima on selline jama natukene aega.
See viga tulnud hiljuti. Oskab ehk keegi midagi soovitada, et mida kontrollida vms?
Re: K: väike mure mootoriga.
noo kui täib nagu traktor siis võiks eeldada,et mingid silindrid ei täida töölepingut korralikult
mina vaataksin küünlad ja küünlajuhtmed üle esiteks.
veakoodi tuli ei põle?

veakoodi tuli ei põle?
Külmkäivitusega võib temp. andur sellist jama korraldada või osaliselt jahtunud mootoriga.
tegin koduse diagnosti ära ja ei näidanud mitte midagi. oskab keegi soovitada mida edasi vaadata`?
Taies kirjutas:Külmkäivitusega võib temp. andur sellist jama korraldada või osaliselt jahtunud mootoriga.
Nende puhul ei pruugigi alati tuli põlema minna.erks932 kirjutas:noo kui täib nagu traktor siis võiks eeldada,et mingid silindrid ei täida töölepingut korralikult![]()
kui vana küünlad, küünlajuhtmed on ?
kas siis kui "käib nagu traktor" mootor väriseb ka tunduvalt rohkem ?
mina keskenduks ikkagi sellele,et mingine silinder ei taha tööd teha..
olen teadlik ka sellisest asjast,et külmast peast käis kh si*asti. minu mäletamistmööda oli tolle viga selles,et ühel silindril olid rõngad ära... siis kui mootor soojaks läks ja rõngad paisusid siis hakkas käima alles... parandage teadjamad mehed kui jutt liiga mööda.
mina vaataks silindrite surved ära, küünlad, küünlajuhtmed.
pihustid.
kas siis kui "käib nagu traktor" mootor väriseb ka tunduvalt rohkem ?
mina keskenduks ikkagi sellele,et mingine silinder ei taha tööd teha..
olen teadlik ka sellisest asjast,et külmast peast käis kh si*asti. minu mäletamistmööda oli tolle viga selles,et ühel silindril olid rõngad ära... siis kui mootor soojaks läks ja rõngad paisusid siis hakkas käima alles... parandage teadjamad mehed kui jutt liiga mööda.
mina vaataks silindrite surved ära, küünlad, küünlajuhtmed.
pihustid.
Selge.
Ma võtsin täna küünlad maha. salongi poolt oli teine küünal täiesti tahmas ja jube kõvasti oli kinni.
Ülejäänud kolm olid täitsa ilusad.
Ma ostan uued küünlad ja juhtmed. ning siis vaatan mis teeb.
Ma võtsin täna küünlad maha. salongi poolt oli teine küünal täiesti tahmas ja jube kõvasti oli kinni.
Ülejäänud kolm olid täitsa ilusad.
Ma ostan uued küünlad ja juhtmed. ning siis vaatan mis teeb.
kellegilt laenuks ei saa korralike juhtmed?
saad ära proovida ja kui viga nendes siis ostad uued..
aga küünlad võiks ikkagi uued osta kui ei tea millal viimati vahetati..
minumeelest oli 60 000 km nende vahetus vahe... VIST..
saad ära proovida ja kui viga nendes siis ostad uued..
aga küünlad võiks ikkagi uued osta kui ei tea millal viimati vahetati..
minumeelest oli 60 000 km nende vahetus vahe... VIST..
Mure kasvab aina suuremaks autol
Ostsin uued küünlajuhtmed ja küünlad, vahetasin ära ning auto töötas algul hästi. kuid nüüd jälle nagu traktor. võtsin 2 küünalt maha ja vaatasin et see küünal mis oli ennem must oli ka nüüd tahmane.
teiseks kaob tosooli tohutult palju. auto all pole küll leked näha nii suurt. mõned tilgad ainult ehk.
Täna vaatasime sõbra aparaadiga sisse küünla august. ning see küünal mis oli tahmane oli sees ka märg.
Et küsimus selline kas on ploki kaas läbi omadega? või kuhu see tosool kaob kõik.

Ostsin uued küünlajuhtmed ja küünlad, vahetasin ära ning auto töötas algul hästi. kuid nüüd jälle nagu traktor. võtsin 2 küünalt maha ja vaatasin et see küünal mis oli ennem must oli ka nüüd tahmane.
teiseks kaob tosooli tohutult palju. auto all pole küll leked näha nii suurt. mõned tilgad ainult ehk.
Täna vaatasime sõbra aparaadiga sisse küünla august. ning see küünal mis oli tahmane oli sees ka märg.
Et küsimus selline kas on ploki kaas läbi omadega? või kuhu see tosool kaob kõik.

poison1991 kirjutas:Mure kasvab aina suuremaks autol![]()
endal oli just sama jama,et neljandas silindris jahutusvedeli sees.
viga oli plokikaane tihendis mul.
aga viga võib olla ka plokikaanes.
tean ka paari juhustu kui on olnud hülss mõras ( aga nood polnud opelid)
ega sul midagi targemat pole teha kui plokikaan maha, vaata milline tihend on kui kuskil normaalselt plokikaant survestada ei saa siis osta uus tihend pane kokku ja looda,et viga kaob.