Sureb välja???

Kaasa arvatud kütusekulu ja muu tehniline jutt
omega1996
Huviline
Has tänanud: 3 korda

Sureb välja???

Postitus Postitas omega1996 »

Autoks opel omega 2.6 v6 atm 2002. Täna suri auto kaks korda välja lambist ilma mingi turtsumiseta. Kohe sai nagu uuesti käima proovitud aga ei midagi. Natukese aja pärast läks alles tööle. Enne seda sai kuskil 15l kütet võetud. Kus võib viga olla ja kas keegi on sellise probleemiga kokkupuutunud?
omega1996
Huviline

Re: Sureb välja???

võib viga olla et bensupump ei tööta korralikult?
risto
Huviline

Postitus Postitas risto »

Vända andur vb!
viljar
Huviline

Postitus Postitas viljar »

Kuna viga tekkis peale tankimist siis võib põhjus olla kehvas küttes, näiteks veega segamini bensiin.
Kas armatuuris veateadet näitab?
Kasutaja avatar
mardus72
Klubiliige
Auto: volvo v60cc
Has tänanud: 13 korda
Been tänatud: 1 kord
Kontakt:

Postitus Postitas mardus72 »

Kehva bensiiniga olen kokku puutunud,aga mul tookord oli nii,et peale esimest käivituskatset suri välja alati ja teisel katsel pika käiamise peale käivitus.Kui välja suri lambist ja mingi aja pärast käivitus,siis pakuks et vändaandur on ära,omal on samade sümptomitega see ära olnud.
Kui probleemi saab lahendada,siis pole mõtet muretseda.Kui mitte,siis mis seal enam muretseda;)
Image
omega1996
Huviline

viljar kirjutas:Kuna viga tekkis peale tankimist siis võib põhjus olla kehvas küttes, näiteks veega segamini bensiin.
Kas armatuuris veateadet näitab?
Veateadet ei viska kuskil ette, isegi mootori tuli ei hakka vilkuma
mardus72 kirjutas:Kehva bensiiniga olen kokku puutunud,aga mul tookord oli nii,et peale esimest käivituskatset suri välja alati ja teisel katsel pika käiamise peale käivitus.Kui välja suri lambist ja mingi aja pärast käivitus,siis pakuks et vändaandur on ära,omal on samade sümptomitega see ära olnud.
Kuidas seda kindlaks teha, et vändaandur on omadega õhtal? Muidu läheb esimese käivitusega alati tööle aga sõiduaeg lihtsalt sureb välja ja siis vaja kuskil ca20 min oodata ja läheb jälle probleemivabalt käima.
hannes

Postitus Postitas hannes »

enda omegal kunagi oli smamoodi auto suri lambist välja vahepeal aga läks käima ja siis hiljem juba suri välja pidi kah ootama mingi aeg ja siis läks jälle käima kuni enam ei läinud yltse ja viga oli kah vända anduris.Aga kuda seda kontrollida ei oska öelda ise olen tavaliselt lihtsalt kuulanud kas pump lööb kui lööb siis tavalislt ikka vändaandur ära.
omega1996
Huviline

hannes kirjutas:enda omegal kunagi oli smamoodi auto suri lambist välja vahepeal aga läks käima ja siis hiljem juba suri välja pidi kah ootama mingi aeg ja siis läks jälle käima kuni enam ei läinud yltse ja viga oli kah vända anduris.Aga kuda seda kontrollida ei oska öelda ise olen tavaliselt lihtsalt kuulanud kas pump lööb kui lööb siis tavalislt ikka vändaandur ära.
Mismõttes lööb? Et nagu pump ei tööta ühtlaselt või ?
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Postitus Postitas reims86 »

Ma eeldan, et eelpool kõneleja mõtles selleall seda, et kas pump suriseb siiski paagis/põhjaall.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a 8) , Audi A4 2,5TDI 1999a,
hannes

1 keerab autos süüte sisse ja teine kuulab kas besu pump hakkab undama või mitte aga ma arvan et 95%vändaandur ära see suht tavaline nende autode suhtes
omega1996
Huviline

hannes kirjutas:1 keerab autos süüte sisse ja teine kuulab kas besu pump hakkab undama või mitte aga ma arvan et 95%vändaandur ära see suht tavaline nende autode suhtes
No kui keeran süüte sisse siis hakkab urisema aga siis pole proovin kui auto välja surnud
hannes

nu mina arvan et siis ikka vända andur ära sest eks see pump lööb ikka siis kah kui auto välja surnud lihtsalt ei saa korralikku impulssi enam
furio

Postitus Postitas furio »

Mul oli samasugune asi peale vene küttega tankimist, peale seda pole seda solki enam sisse pannud, eks oleneb müüjast ka, mida nad kokku segavad..
omega1996
Huviline

Nii...tegin ise kodus diagnostika aga ei oska seda tõlkida, ehk olete abimehed?
hannes

ma loeksin sealt nagu välja 10 115 33 aga see 5 seal lõpus jääb küll arusaamatuks või siis valed koodid mille järgi loen :( aga muidu kõik sellel aadressil forum/viewtopic.php?f=16&t=79&p=54858&h ... ine#p54858" onclick="window.open(this.href);return false;
Vasta